Hoppa till innehåll
Hem » Arvikapartiets Martin Olsson, 30, vill se förbättringar i kommunens verksamhet

Arvikapartiets Martin Olsson, 30, vill se förbättringar i kommunens verksamhet

Artikel i Arvika Nyheter: Martin Olsson (Arvikapartiet), 30, vill se förbättringar i kommunens verksamhet – Arvika Nyheter

Av totalt 178 valbara kandidater i Arvika är 19 personer 30 år eller yngre och Arvika Nyheter har intervjuat flera av de som ställer upp på de olika partiernas listor.

För er som inte kan läsa nätbilagan så säger Martin bland annat så här:

”Jag har varit intresserad av politik tidigare men det var väl dels pinsamheten med överförmyndarnämnden som gjorde att jag ville engagera mig mer. Det var ett skolexempel på hur man inte ska bedriva verksamhet, de skämde ju ut Arvika i hela Sverige.”

”Rätt ska vara rätt. Jag har haft mycket med kommunen att göra i olika ärenden och sett att det finns mycket som kan bli bättre. Vi ska hålla oss till gällande regelverk, och det gäller även beslutstagande tjänstemän. Det tas genvägar som ingen tar ansvar för, utan det landar på företag eller privatpersoner.”