Hoppa till innehåll
Hem » Vi i Arvikapartiet vill tacka för all support och varma stöd vi har fått av er många Arvikabor!

Vi i Arvikapartiet vill tacka för all support och varma stöd vi har fått av er många Arvikabor!

LEDARE: Arvikapartiet har ritat om den politiska kartan i Arvika – Arvika Nyheter

Vi är hedrade, stolta och glada för det stora förtroende ni visar Arvikapartiet. Nu ska vi göra vad vi kan för att förvalta det här så bra som möjligt. Ni som röstat på oss ska veta att vi kommer göra allt vi kan för att maximera ert inflytande i vår kommun.

Arvikapartiet vill också tacka alla er – både i och utanför partiet – som hjälpt oss på olika sätt att genomföra en (ett försök till) valkampanj utan vare sig partistöd eller ekonomiska resurser. Fantastiskt hur ni ställt upp! Det har varit kämpigt och vi har stött på några motgångar efter vägen men tillsammans har vi löst det på ett bra sätt. Många bra lärdomar är gjorda som vi kan ta med oss framöver i det fortsatta arbetet…